Obrázek do novinky 690x388

Zveme vás na festival Ostrava žije vínem 2023

Máme pro vás jen ty nejlepší zprávy. Léto se blíží, a s ním i sezona festivalů všeho druhu. Čeká nás sluníčko, dobrá hudba, dobré jídlo a dobré pití. A u toho nejlepšího pití budeme letošní sezonu s #OAM na cestách začínat. Náš stánek totiž už 27. května najdete na festivalu Ostrava žije vínem 2023.

Na festival přijede představit vína 18 moravských a zahraničních vinařství. Nebude chybět skvělé občerstvení od restaurací Mlýn vodníka Slámy, Food Atelier, Pata Negra a sýry z Sheepshop. Akce trvá od 12 – 22 hodin, zahraje na ní cimbálová muzika Úsměv a vystoupil Folklórní soubor Ševčík a dětský soubor Hlubinka. V průběhu dne proběhnou koncerty dalších mladých hudebníků. Můžete se zúčastnit soutěží o vinařské, knižní a další ceny! Na podiu proběhne talk show s vinaři a dále workshopy o víně s hosty ze Španělska, Rakouska a Moravy. V Galerii vín ochutnáte nejlepší vína, která nominovali sami vinaři. Po celý den bude možné si prohlédnout muzeum a vyfotit se ve vinařském fotokoutku. Akci moderují moderátoři z našeho spřáteleného Hitrádia Orion.

A určitě na akci Ostrava žije vínem najdete náš stánek s našimi hosteskami a zábavným programem, který pro vás ještě ladíme. Také chystáme velkou soutěž o vstupenky, takže nás sledujte, ať vám neuteče.

OUTLET DO KAPSY
Více info o aplikaci