novinka

V březnu se do OAM vracejí oblíbené Superstředy

Už se Vám stýskalo? Nám také, a proto se v březnu do Outlet Arena Moravia vracejí vaše oblíbené Superstředy. Středa totiž nemusí být nudná ani obyčejná. Je sice uprostřed týdne, a do víkendu je ještě daleko, ale naše středy jsou úplně jiné.

A jak již u nás bývá zvykem, opět pro vás máme SUPERstředy hned dvě. Uskuteční se 15. a 22. března a přinesou vám velice lákavé slevy. Snadno a výhodně tak u nás pořídíte vše od módních kousků, šik doplňků pro muže i ženy, dívky, dámy… až po trendy sortiment do domácnosti. A když říkáme, že si nakoupíte vše výhodně, tak to tak také skutečně myslíme.

Naše obchůdky si pro vás připravily zajímavé dodatečné slevy, velmi výhodné ceny a také slevové akce, platné pouze v danou středu. Doplňte si šatník, jaro je skoro zde!

K tomu, aby naše Superstředy byly opravdu neobyčejné, přispěje i kolo štěstí. 15. i 22. března na vás budou čekat naše milé hostesky, a vy mezi 13 a 18 hodinou můžete zkusit své štěstí a vytočit si v našem kole bonusové body do aplikace nebo některý z dárků. Neváhejte, a zapojte se. V březnu v naší aplikaci najdete super odměny, a tak se bonusové body navíc budou určitě hodit

Vybrané zboží i zapojené značky budou tradičně označené naší samolepkou SUPERstředa, takže je určitě neminete.

OUTLET DO KAPSY
Více info o aplikaci