CZ novinka 7

Připravte se na ten pravý zimní Maxi outlet výprodej!

Vypadá to, že ta pravá zima teprve přišla a nejen vrcholky hor se zahalily do bílého. Krásná a snová zimní atmosféra vás láká ven, ale tam je zima a tak je nutné se pořádně a hlavně teple obléct. Tu nejlepší zimní výbavu do města či do přírody pořídíte u nás! Ve dnech 17. až 19. února u nás totiž proběhne Maxi outlet výprodej, oblíbená akce spojená s finálním výprodejem zimní sezony a slevami až 80 %. A tentokrát to opravdu bude stát za to! V sobotu 18. února pro vás navíc máme připravený doprovodný program, občerstvení a kávu zdarma, a také naši oblíbenou VIP zónu pro věrné zákazníky. 

V sobotu 18.2. od 10 hodin vám naše usměvavé hostesky nabídnou skvělou kávu na zahřátí a něco sladkého k tomu. Cakepops jsou vlastně takový malý dort na špejli, a stejně jako dort chutnají – prostě božsky. V 10 hodin se také roztočí naše oblíbené kolo štěstí. A o co se bude hrát? Získat můžete něco na zub, dárečky z Outletu nebo body do aplikace Outlet do kapsy. Celým odpolednem bude provádět moderátor rádia Evropa 2 Petr Říbal, který si pro vás navíc připravil různé soutěže, tak si ho nenechte ujít. A co jsme připravili do naší VIP zóny? Tentokrát to bude program pro všechny malé i velké příznivce virtuální reality, Formule 1 či Nintenda. A to není vše, ve VIP zóně najdete taky fotokoutek, malování na obličej a určitě i nějaké překvapení. Program ve VIP zóně bude probíhat mezi 13 a 18 hodinou.

S čím vás ale nebudeme napínat jsou slevy, protože na vás po celé tři dny čekají finální slevy na zimní sortiment u vašich oblíbených módních značek, jak už je u Maxi Outlet Výprodeje známé. Skvělá příležitost, jak si doplnit svůj pohodlný a hřejivý zimní šatník za ty nejlepší ceny. Oblečeme vás od hlavy až k patě, stylově a výhodně a hlavně teple. Protože zima se nevzdává, brrrr …

MOV program dotyk final 2
OUTLET DO KAPSY
Více info o aplikaci