thumb

Tu pravou zimní atmosféru najdete na Pustevnách

Zdá se, že ta pravá zima dorazila na vrcholky Beskyd až nyní. Spolu s Hitrádiem Orion jsme v letošním roce opět hrdými partnery výstavy Ledové sochy, a máme pro vás na „hřebenu“ náš stánek a relax zónu i zábavné hry. Navíc rádi soutěžíme, soutěžte s námi i vy o speciální dárkové poukazy. Můžete si zkusit je vysvobodit z ledového bloku, a to lžičkou. Kdo bude nejrychlejší? Třeba právě vy a třeba právě sebe dokážete svou šikovností a rychlým tempem překvapit.

Pokud se nechcete cestou nahoru zapotit, pak zdejší lanovka vám ušetří mnohé kilometry v nohách. Vyrazíte k ní z Trojanovic a jako bonus k ní máte vstup na sochy ZDARMA. Totéž platí i pro řidiče – parkoviště u hotelu RÁZTOKA se na vás také letos ZDARMA těší. Vejde se sem 60 vozidel, pospěšte si. Anebo vyčkejte na střídání s těmi, kdo už sochy z ledu viděli a míří zase dolů zpátky.

Stavte se za námi do partnerské zóny na Pustevny naposledy tento víkend, výstavu Ledové sochy tam pak najdete až do 5. února. Takže rukavice sebou a hurá na hory.

OUTLET DO KAPSY
Více info o aplikaci