novinka1super

V Outlet Arena Moravia vás čekají poslední letošní Superstředy

Připravujeme je pro vás ve středy 15. a 22. září a přinesou vám možnost pořídit si trendy outletové zboží s výhodnou dodatečnou slevou. Jedná se o poslední Superstředy v tomto roce, proto neváhejte a přijďte si k nám nakoupit tak výhodně, jak je to jen možné!

Během zmíněných dvou zářijových střed přibude k již garantované slevě 30 % u více než třech desítek značek ještě dodatečná sleva či množstevní akce. Těšit se tak můžete ve většině našich obchodů na slevy navíc na celý či vybraný sortiment, množstevní slevy a mnoho dalšího.

Jak již bývá během Superstřed zvykem, zapojené obchody a zboží na stojanech bude přehledně označeno nálepkou Superstředa, takže je určitě neminete. Patří mezi ně například vaše oblíbené značky Adidas, Alpine Pro, Calzedonia, Fade (s žádanými značkami Calvin Klein a Guess), Fann Parfumerie, Klenoty Aurum, Sam 73 nebo s.Oliver a další…

Vedle stylového oblečení a sezónního zboží známých značek se do Superstřed zapojily také obchody, které vám pomohou pomalu přichystat menší i větší pozornosti pro své blízké pod vánoční stromeček. :) O pěkné kousky v nabídce šperků nebo třeba hodinek a luxusních parfémů zkrátka nebude nouze.

Tak se k nám v nadcházející středy zastavte!

OUTLET DO KAPSY
Více info o aplikaci