thumbnaill

MAXI outletové výprodeje se inspirovaly módou

Předposlední srpnový víkend se u nás nesl v duchu příjemně strávených teplých slunečných dní. Návštěvníkům našeho Outlet Arena Moravia jej již tradičně zpříjemnily letní finální outletové výprodeje. Letos navíc doplněné o zajímavý program v podobě módních přehlídek.

Akce byla již tradičně dlouho očekávaná: Letní MAXI Výprodeje, kdo by zaváhal! Ty letošní přinesly největší slevy na sezónní zboží – dosahující až závratných 80 %. Do výprodejního klání se zapojila většina zdejších obchodů a nabídla výhodné ceny zboží hlavně u sezónního oblečení, obuvi nebo oblečení pro sport. V sobotu 21. srpna byla součástí dne i chillout zóna se zábavním programem, jehož hlavním zpestřením byly módní přehlídky konající se po celý den. O inspiraci nebyla nouze díky obchodům Adidas, Desigual, Gant, Guess a Calvin Klein, Max Tara, Puma a Levi´s. O vaše osvěžení se postaraly welcome drinky a o patřičnou atmosféru hudební show s DJ.

Váš žádaný outlet tímto opětovně potvrdil známý fakt: že outleťáci uznávají ve světě se již značně prosazující moderní trend – slow fashion neboli oblibu nadčasových trendy kousků. Těch bylo v naší nabídce opravdu dostatek a navíc za rozumné ceny. Kdo jste akci nestihli, pojďte se na ni v naší galerii podívat.

OUTLET DO KAPSY
Více info o aplikaci