690x388px

Štěrkovna Open Music se letos koná v Landek Parku

Čtvrtek 29. až sobota 31. července - tyto tři dny si rozhodně poznačte do diáře. Během nich proběhne festival mimořádných projektů známý jako Štěrkovna Open Music. Letos se koná netradičně v Petřkovicích v tamním Landek parku Ostrava, ale opět a jak je již zvykem, za účasti oblíbených českých interpretů a vyhledávaných kapel. Uslyšíte tyto stálice: Ewu Farnou, Bena Cristovao, Buty, Horkýže Slíže, Tata Bojs, Mňágu a Ždorp, Wohnout i letošní objev roku cen Anděl v podobě Kateřiny Marie Tiché & Bandjeez a mnoho dalších.

Outlet Arena Moravia bude u toho coby sponzor akce. Díky tomu můžete pohodlně zaparkovat zdarma na našem parkovišti a přes most pak to máte na místo konání akce kousek. Samozřejmostí je možnost se osvěžit a občerstvit v některé z našich příjemných restaurací. A také a hlavně si koupit na sebe nějaký trendy festivalový kousek za výhodné a skutečně lákavé ceny. Léto plné slev je u nás stále v plném proudu… Na samotné akci určitě nezapomeňte navštívit náš stánek – třeba i vy zde získáte hodnotný poukaz na nákup právě v Outlet Arena Moravia. Chystáte se na Štěrkovna Open Music také? Prima. Rozhýbeme kulturu v kraji společně!

Páskování bude probíhat v Outlet Arena Moravia od úterý do středy v čase 10:00-20:00.

Parkování pro návštěvníky Štěrkovna Open Music ZDARMA

Pro návštěvníky festivalu Štěrkovna Open Music 2021 je k dispozici pro parkování aut parkoviště u nás coby partnera akce – přímo v areálu Outlet Arena Moravia.

Parkoviště bude všechny pro návštěvníky festivalu přístupné zdarma po celý den i přes noc. Nedaleký most přes Odru je pro pěší otevřen, na místo konání akce to budete mít pár stovek metrů.

Samozřejmostí je možnost se osvěžit a občerstvit v Burger King, Costa Coffee, GUTY, PUNK FOOD nebo KFC. A také si koupit na sebe nějaký trendy festivalový kousek za výhodné a skutečně lákavé ceny.

Léto plné slev a festivalová atmosféra to mají k sobě kousek!

OUTLET DO KAPSY
Více info o aplikaci