novinka1 new

Outlet je otevřen bez omezení!

Milé outleťačky a outleťáci, jak to tak vypadá, s nezbytnými opravami se v našem okolí takříkajíc roztrhl pytel. I tak se k nám bezpečně dostanete, vyznačená trasa je patrná zde v mapce.

Jedete k nám autem z centra? Pak vás čeká tato objížďka: ulice Hlučínská je nyní uzavřená, dostanete se k nám však po ulici Mariánskohorská. Zde vjedete na kruhový objezd, na kterém sjedete 1. sjezdem směrem na Přívoz a poté na druhém kruhovém objezdu opět 1. výjezdem a na následující světelné křižovatce odbočíte vlevo směr Outlet Arena Moravia.

Pro ty z vás, kdo jste zvyklí k nám jezdit autobusem, máme dobrou zprávu – stávající autobusové spoje zůstávají zachované. Zastávka U Hornického muzea pro autobusy číslo č. 34, 56, 66, 281, 282, 283, 290, 292 je v provozu stejně jako pro autobus č. 32, který vás zaveze přímo do areálu outletu. Naopak použít tramvaj číslo 8 není v tuto chvíli možné.

Probíhající opravy jsou i pro nás nepříjemné, ale pro trendy nákupy to zkrátka vydržíme. Děkujeme vám, že se k nám stále rádi vracíte.

Stylové kousky, bezkonkurenční slevy po celý rok a výjimečné prodejní akce - to vše najdete právě na naší adrese. A jako vždy, v časech, které dobře znáte. Tak se k nám vydejte!

mapka objizdka1 new
OUTLET DO KAPSY
Více info o aplikaci