novinka new

Calzedonia Intimissimi je nově u nás a už se na vás těší

Svou pestrou nabídku značek jsme ještě více rozšířili. Mezi svými oblíbenými obchůdky můžete u nás nakoupit v nově otevřené prodejně Calzedonia Intimissimi. Tato módní stálice k nám přichází s nabídkou celého svého sortimentu - pro všechny ženy, muže i dívky.

V nabídce Calzedonia najdete vytříbené kousky plavek, plážového oblečení, legín, punčochového zboží a ponožek. Její mladší sestra, Intimissimi, se pak specializuje na spodní prádlo, topy, pyžama a domácí oblečení. Kolekce Calzedonia Intimissimi jsou velice módní, a to jak v barvách, tak ve svém zpracování. V kolekcích známých jako Basic si u obou sester můžete vybrat z široké nabídky kousků pro každodenní využití. Sekce pro ženy Calzedonia Intimissimi myslí na každou dámskou i dívčí siluetu. Zákaznice tak mohou volit nejen z obrovské škály střihů, ale nově také i mezi košíčky od A do F. Také zde najdete různé topy, šaty, svetříky, spodničky a legíny v trendy střizích, barvách a z velmi pohodlných a snadno udržovatelných materiálů. Vše kvalitně zpracované s důrazem na vaše celkové pohodlí a příjemný pocit.

Slavnostní otevření probíhá již dnes 10. května a vy se můžete těšit na úžasné 20% slevy na produkty v promo akci. Kromě kousků Calzedonia a Intimissimi můžete sáhnout i pro kousky známé pod značkou Tezenis. Je z čeho vybírat, že ano?! Tak si pojďte vyzkoušet, co právě vám sluší.

Nevíte, co to je? Vyznat se v módních svršcích a najít ty skutečně nej trendy vám nově pomohou Fashion Sisters, Hanka a Petra. Přichystaly si pro vás svůj blog s tipy, nápady a trendy inspirací. Jaro s nimi je v duchu soutěže pro všechny o vouchery v Outlet Arena Moravia v hodnotě 10 000 korun. Vyjdete se k nám se svým kamarádem, kamarádkou nebo sourozencem, mámou nebo jiným nákupním parťákem. S nákupem vám poradí módní stylista Luděk Šmehlík. Vítězové dostanou voucher za 5 000 korun, dohromady tedy za 10 000 korun. Sledujte nás na sítích a blogu pro podrobnosti a pravidla hry. Vyhrát může každý, zapojte se taky!

Těšíme se na vás. Kromě dechberoucí módy a bezkonkurenčních cen pečlivě dbáme na své standardy. Certifikát SafeGuard potvrzuje, že vše je v outletu důsledně dezinfikováno. Parkování zdarma je samozřejmostí, jen vyrazit.

Tak neváhejte a vydejte se k nám, zase si pohodlně nakoupit!

OUTLET DO KAPSY
Více info o aplikaci