novinka cz

Outlet Arena Moravia otevírá své brány 10. května

Milé outleťačky a outleťáci,

nechceme to zakřiknout, ale… Můžeme znovu otevřít své brány k nám, do světa módy a stylu, do světa trendy nakupování! A co by to bylo za opětovné otevření, kdyby neproběhlo stylově a nemělo patřičné grády? Navíc po takové době, že ano?! A tak zatímco jste stříhali metr s posledními zbývajícími dny, připravovali jsme pro vás tyto novinky: Vezmeme to postupně! Na co se můžete těšit?

Prvně, je nás „o jednoho víc“ – ano, pestrou nabídku značek jsme se rozhodli ještě více rozšířit. Nechejte se překvapit a přijďte v pondělí 10. května poprvé u nás nakoupit v nově otevřené prodejně.

Druhou novinkou je nová služba. Myslí na ty, pro které je svět módy a toho, co je IN a co se právě nosí, někdy nepřehledný. Vyznat se v módních svršcích a znát tipy na ty skutečně nej trendy, s tím vám pomohou Fashion Sisters, Hanka a Petra. Naše dvě nové tváře. Přichystaly si pro vás svůj blog s módními nápady a nekončící inspirací. Jsou to navíc milé kočky, takže se můžete už nyní těšit, co vše pro vás tyhle dvě sestry připraví.

Náš blog: blog.outletmoravia.cz

Hned jejich první nápad vás potěší. Hanka a Petra pro vás mají soutěž o vouchery k nám do Outlet Arena Moravia v hodnotě 10 000 korun. Pojďte dát sbohem teplákům a domácím úborům, provětrejte svůj šatník a vyměňte staré kousky za nový, svěží jarní outfit. Vyjdete se k nám se svým kamarádem, kamarádkou nebo sourozencem, mámou nebo jiným nákupním parťákem. S nákupem vám rád pomůže módní stylista Luděk Šmehlík. Vítězové dostanou voucher za 5 000 korun, dohromady tedy za 10 000 korun. Sledujte nás na sítích a blogu pro podrobnosti a daná pravidla hry. Vyhrát může každý! Proč to nezkusit?

10 000 Kč - Můžou být Vaše! Hrajte na Facebooku.

Kromě těchto novinek si pro Vás naši prodejci připravili spoustu dodatečných slev a akcí, které Vám zpříjemní nakupování u nás.

P.S.: Pořád jsme to my. A tak kromě dechberoucí módy a bezkonkurenčních cen pečlivě dbáme na své standardy. Vše důsledně čistíme a dezinfikujeme, od klik po platební terminály. Že to umíme a myslíme to s péčí o vaše i své zdraví vážně, dokládá certifikát SafeGuard. Také děláme vše pro vaše pohodlí – parkování je u nás zdarma a počet míst dostatečný. Jsme takříkajíc pod širým nebem, tak neváhejte a přijďte se k nám potěšit po roce lockdownu a módního strádání. Těšíme se na vás.

Krásné jarní dny, plné inspirující módy. Váš Outlet Arena Moravia KRÁLOVSTVÍ MÓDY A STYLU.

OUTLET DO KAPSY
Více info o aplikaci