novinka cz

Vyrazte na nákupy do outletu i z pohodlí domova

Milí milovníci módy a stylu,
uplynulý rok nám částečně znemožnil žít trendy a se vkusem, to bychom to však nebyli my, kdybychom z této zapeklité situace nehledali cestu ven. A víte, co? Nejen, že ji máme, máme také řešení - a jaké!

Vytvořili jsme pro vaše nákupy v outletu online rezervační systém. Tato možnost nabídne vám, našim milým zákazníkům, možnost nakupovat i nadále u svých oblíbených značek v Outlet Arena Moravia, ať už hrozí lockdown, nebo ne.

Tato novinka nemá u nás mezi outlety srovnání. Jak funguje?

Umožní vám zarezervovat si z nabídky vybraného zboží vašich oblíbených obchodů, přímo v pohodlí domova prostřednictvím webových stránek online rezervační systém. Dané zboží ve vámi zvolené velikosti si zde můžete zamluvit a to od pondělí do pátku (nebo-li v pracovní dny, mimo sobotu a neděli). Tato rezervace trvá 48 hodin a během této doby máte čas si zboží přijet zakoupit. Nestihnete-li to, rezervace propadne a zboží se vrátí zpět do nabídky pro ostatní zájemce. Nejedná se o e-shop, za zboží proto vždy zaplatíte v uvedené prodejně na místě přímo v Outlet Arena Moravia.

Rezervovat ty nejlepší kousky můžete zde Online rezervační systém

Líbí se vám? Co na to říkáte?

Věříme, že si tento nový způsob nákupů oblíbíte. Zaručí vaše pohodlí a radost z nákupů, bez front a čekání, zkrátka bez omezení a to kdykoliv budete mít chuť potěšit sebe nebo své blízké.

Přejeme prima dny a vstříc nákupům a módě!

OUTLET DO KAPSY
Více info o aplikaci