novinka cz new

Všechny dárky seženete u nás. A výhodně!

Ano, milí zákazníci… Tolik očekávané období je zde! Oblíbené období Adventu a příprav na Vánoce. A nás v Outlet Arena Moravia těší, že opět můžeme otevřít všechny obchody a potěšit vás exkluzivními slevami ve výši až 80 %. Pestrý mix značek zaručí, že v outletu seženete všechny dárky pod stromeček a na nikoho nezapomenete.

Skutečně. A protože dobrých zpráv není nikdy dost, máme pro vás ještě tento vánoční dárek: speciální vánoční SUPERSTŘEDY s mimořádnými dodatečnými slevami. Ano, čtete dobře. Předešlé SUPERSTŘEDY nás doslova přiměly přichystat pro vás ještě tyto, letos poslední, laděné do vánočního hávu. Probíhat budou 9. prosince a 16. prosince a zaručí, že vánoční nadílku u nás pořídíte skutečně tak výhodně, jak je to jen možné.

V tomto roce jsme do outletu přivedli několik věhlasných značek: jmenovat můžeme luxusní prádlo Triumph, které rozzáří oči každé ženy. Značka myslí na jedinečnost každé ženské siluety, proto s ní zaručeně nešlápnete vedle. Všechny menší i pořádné sportovce potom oblékne značka Under Armour, která je synonymem vysoce kvalitního oblečení, jež zamezuje přehřátí a vlhkosti. Na své si u ní přijdou pánové i dámy. Příznivce městského ležérního oblečení, volnočasového oblečení do přírody či do kanceláře pak zaujme určitě Esprit a jeho zimní kolekce. Na své věrné zákazníky myslí také stálice v outletu: Adidas nebo Puma, které už všichni dobře znáte, nebo také Fade s řadou moderního a přepychového zboží světoznámých značek, jako je Calvin Klein, Marciano a Guess. Úplnou novinkou je otevření značky MARC O´POLO kombinující v sobě jednoduchost, přirozenost, osobitost a neokoukané detaily a inovace.

U nás seženete i nadčasové dárky – jedinečné šperky z dílny Klenoty Aurum. Pokud snad patříte mezi nerozhodné, pak můžete svým blízkým nadělit dárkový voucher (nabízíme v hodnotě 500 korun a 1 000 korun) a nechat je dárky si vybrat dle jejich přání osobně.

Nabídka zboží je široká, proto si pohodlně vyberete to, co sháníte. Všechny nakoupené dárky vám rádi zdarma zabalíme na infocentru.

V době covidového lockdownu jsme prošli náročnou certifikací, která potvrdila, že splňujeme odpovídající zdravotní, bezpečnostní a hygienické podmínky. Znamená to, že nakupování ve vašem oblíbeném outletu je bezpečné s ohledem na zamezení šíření viru Covid-19. Co víc, outlet nemá spojující zastřešenou pasáž mezi obchůdky a je takříkajíc pod širým nebem. Parkovací místa jsou zcela zdarma a pojmou naráz 800 aut, takže o vaše pohodlí je postaráno přímo dokonale. Celý outlet také samozřejmě pravidelně a průběžně dezinfikujeme, od vstupních prostor až po platební terminály. Důsledně se zde dbá na nošení roušek.  O váš celkový komfort se postarají naše obchůdky s občerstvím - případnou únavu zaženete šálkem lahodné kávy v Costa Coffee, hlad vyřeší oblíbený hamburger v Burger Kingu.

Tak neváhejte a vydejte se k nám potěšit sebe a své blízké!

OUTLET DO KAPSY
Více info o aplikaci