novinka cz

Jsme partnerem Ledových soch na Pustevnách

Společně s Hitrádiem Orion jsme se stali partnerem populární akce Ledové sochy na Pustevnách 2020. Nenechte si po tři lednové víkendy od 11. do 26. ledna ujít ledovou zábavu pro celou rodinu a soutěže o outletové ceny. Navíc o lednových víkendech u nás nakoupíte se slevami až 80 %!

V letošním roce vás srdečně zveme na jubilejní 20. ročník oblíbené akce Ledové Pustevny 2020, která se koná tři lednové víkendy 11. – 12. ledna, 18. – 19. ledna a 25. – 26. ledna. Těšit se můžete na 2 stany s ledovými sochami na téma „Z Pusteven do světa“, živé vysílání Hitrádia Orion, stánek Outlet Arena Moravia, ledový bar, animační program pro děti, bobovou dráhu, lezeckou horu, relax zónu a mnoho zábavy a soutěží o hodnotné ceny nejen od Outlet Arena Moravia.

Náš stánek Outlet Arena Moravia bude pro návštěvníky Pusteven otevřen každou sobotu a neděli vždy od 10:00 do 15:00. Připraven pro vás bude ledově bohatý doprovodný program plný zábavy pro celou rodinu. Chybět nebudou ani soutěže o hodnotné ceny, které budeme losovat každou hodinu!

A jak se zapojit do soutěží o ledově outletové ceny? Stačí navštívit akci Ledové sochy na Pustevnách během tří víkendů, zaregistrovat se u našich hostesek a každou hodinu může být jedna z cen vaše! Soutěžíme například o dárkové poukázky v hodnotě 500 Kč do Outlet Arena Moravia, o poukázky značky S.Oliver či optiky Lunettes v hodnotě 500 Kč, poukázky na menu Burger King a mnoho dalšího.

Mimo jiné vás v Outlet Arena Moravia ohromí slevy téměř třetiny našich značek, které si pro vás připravily dodatečné slevy až 80 %. „Ledově a slevově“ od 10. do 26. ledna nakoupíte u nás nejen sportovní oblečení značek Adidas, Puma či Meatfly, ale také kosmetiku Yves Rocher, vybavení do kuchyně značky Banquet, obuv Ecco, oblečení Pepe Jeans, GANT, Desigual a mnoho dalšího.

TIP: Pokud se chystáte navštívit Ledové sochy, myslet hlavně na kvalitní outdoorové oblečení, které vás zahřeje! Výhodně jej pořídíte do 26. ledna s ledovou slevou až 80 %. Na výběr máte zimní kolekce od značek Hannah, Hi-Tec či Trespass.

Užijte si v lednu nejen krásné zimní radovánky, ale také příjemné nakupování v Outlet Arena Moravia!

OUTLET DO KAPSY
Více info o aplikaci