Outlet bannery Novinky 690x388 1

Ostrava žije vínem a my budeme u toho

Přijďte si užít den plný vína v industriálním prostředí Národního zemědělského muzea Ostrava v Dolní oblasti Vítkovice již 11. května. Svá vína přijede na akci Ostrava žije vínem 2024 představit 18 moravských a zahraničních vinařství. Nebude chybět skvělé občerstvení od restaurací Mlýn vodníka Slámy, Food Atelier, Pata Negra a sýry z Sheepshop. A nebudeme chybět ani my.

Na akci vás budeme čekat s naším stánkem a připravujeme pro vás zábavný kvíz o outletovém nakupování a kolo štěstí, ve kterém nebudou chybět drobné dárky, body do naší aplikace či poukázky na nákupy v našem outletovém centru.

Akce trvá od 12 – 22 hodin, zahraje na ní např. cimbálová muzika Úsměv a vystoupí Folklórní soubor Hlubina. V průběhu dne proběhnou koncerty dalších mladých hudebníků. Můžete se zúčastnit soutěží o vinařské, knižní a další ceny! Na podiu proběhne hodnocení Genetrix Galerie vín, kde můžete ochutnat ta nejlepší vína na festivale a dále workshopy o víně se zajímavými hosty. Po celý den je možné si prohlédnout muzeum a vyfotit se ve vinařském fotokoutku. Akci moderují moderátoři z Hitrádia Orion. Venku bude připraven doprovodný program v podobě ochutnávek Regionální potraviny MS kraje a Hudební inkubátor.

 V úterý 30. dubna budeme na našem FB profilu soutěžit o 2x 2 vstupenky. Zapojte se a vyhrajte lístky na odpoledne plné vína a dobré zábavy. Uvidíme se na místě.

OUTLET DO KAPSY
Více info o aplikaci