novinka cz 17

Finální výprodeje zimní sezony se blíží! Maxi Outlet výprodej již 16. – 18. února

Letošní zima se ještě rozhodně nevzdává, a to je ta nejlepší příležitost využít finálních zimních výprodejů a pořídit si hřejivou a slušivou výbavu na zimní dobrodružství ve městě i na horách se slevou, a to pořádnou! Od pátku 16. do neděle 18. února u nás totiž proběhne Maxi outlet výprodej, oblíbená výprodejová akce se slevami až 80 %. Tak neváhejte a přijďte! V sobotu 17. února pro vás navíc máme připravený doprovodný program se zimní tematikou. Vyzkoušíte si mušku hned v několika aktuálních sportech, například na biatlonové střelnici a odnese si ten nejvtipnější suvenýr z videokoutku. Sobotní program akce najdete níže.

S čím vás ale nebudeme napínat jsou slevy, protože na vás po celé tři dny čekají finální slevy na zimní sortiment u vašich oblíbených módních značek, jak už je u Maxi Outlet Výprodeje tradicí. Skvělá příležitost, jak si doplnit svůj pohodlný a hřejivý zimní šatník za ty nejlepší ceny. Oblečeme vás od hlavy až k patě, stylově a výhodně a hlavně teple. Protože zima se nevzdává, brrrr …

Slevy na Maxi Outlet Výprodej vám brzy přineseme zde, nebo na našich sociálních sítích, tak nás sledujte, ať vám neuniknou.

novinka 28
OUTLET DO KAPSY
Více info o aplikaci