novinka cz 15

Vánoční radost, kterou jinde nenajdete

Pomalu se blíží ten nejkrásnější čas v roce a naše outletové centrum vám přináší vánoční radost, kterou jinde nenajdete. U nás totiž můžete svým blízkým pod stromeček nakoupit skvělé dárky, a to se slevou 30 až 80 %.

A nejsou to jen obyčejné dárky. Jsou to dárky, které si zasloužíte. Pořídíte je všechny na jednom místě, pohodlně, bez zbytečných tlačenic, s předstihem, a ještě navíc za lákavé ceny. V Outlet Arena Moravia nakoupíte za outletové ceny oblečení od světoznámých značek, parfémy i kosmetiku. Všechny naše prodejny mají venkovní vchod, což ještě více zpříjemní pohodové nákupy. Pro zákazníky, kteří hledají tu správnou inspiraci, jsou k dispozici naše zkušené asistentky ochotné vždy podat pomocnou ruku při výběru vhodného dárku. Dárečky zájemcům navíc krásně a zdarma zabalíme v našem infocentru, aby mohly zamířit rovnou pod váš vánoční stromeček.

Stále váháte? Jako dárek pro Vaše blízké u nás můžete zakoupit také dárkové poukázky v různých hodnotách. Nelamte si letos hlavu s výběrem vánočních dárků a nechte výběr na nich. A co je ještě příjemnější: Vouchery najdete v našem e-shopu, stačí kliknout na odkaz a pak si vybrat, který je pro vás a ty, které chcete obdarovat, ten pravý.

Nadělovat vánoční radost můžete už nyní! Tak honem, pojďte se o svou radost podělit!

OUTLET DO KAPSY
Více info o aplikaci