oam 5let novinka 690x388px 22

Ceny budou padat po setmění – páteční Nightshopping 17. listopadu

Na státní svátek 17. listopadu bude naše outletové centrum otevřeno, a to dokonce déle než obvykle. Od 18:00 do 22:00 proběhne v rámci oslav 5. narozenin váš oblíbený Nightshopping se speciálními slevami, které platí pouze v tento vymezený čas. Co byste řekli na extra slevy na celý nákupakci 1+1 zdarma na vánoční sortiment nebo dokonce na všedárek k nákupu zdarma a další lákavé nabídky? Ano, toto vše pro vás na pátek chystáme. Výhodné slevy a akce pátečního Nightshoppingu najdete již brzy zde, na našem webu. Můžete je využít k prvním vánočním nákupům nebo si prostě jen tak udělat radost.

A užijete se také skvělý program, který bude začínat od 18 hodin. Večerem vás provede moderátor Bořek Slezáček, a v průběhu večera vystoupí multižánrový klavírista Dominik Fajkus, protagonisté české verze Mamma mia a také náš dvorní stylista Luděk Šmehlík se vstupy o módě a stylingu. Těšit se můžete také na drobné občerstvení a dárečky, které k oslavě narozenin neodmyslitelně patří. Co by to bylo za narozeninovou oslavu bez dárku? Malou pozornost k našim narozeninám dostanete na místě od našich milých hostesek.

K narozeninám jsme také připravili nové a skvělé odměny do naší aplikace Outlet do kapsy. Budou tematicky k naší oslavě slavnostní a již také trochu vánoční. Věříme, že si něco pěkného vyberete.

OUTLET DO KAPSY
Více info o aplikaci