cz novinka final

Další příděl slev v #OAM? To není žádný apríl, tak přijďte provětrat své šatníky!

Aprílové počasí nás nerozladí, a vítání jara je u nás v plném proudu! Znáte ten pocit, že nemáte co na sebe? Třeba to není jen pocit. Přijďte si po zimě udělat pořádný vítr v šatníku a pomocí jarních a barevně veselých outfitů rozzářit den.

Obnovit svůj šatník doslova od hlavy k patě, a za výhodnou cenu, budete moci již brzy. O víkendu 14. – 16. 4. probíhá oblíbené Aprílové slevování, mezisezonní výprodej s lákavými nabídkami jen u nás v #OAM.

A to není vše. Tento víkend bude výhodný i pro uživatele naší aplikace Outlet do kapsy. Za všechny vaše nákupy v průběhu akce Aprílové slevování dostanete v aplikaci dvounásobný počet bodů. A to se vyplatí, protože se tak ke skvělým aprílovým odměnám dostanete mnohem rychleji.

Naše prodejny připravily nabídku zboží s výrazně upravenými cenami. Jak jinak než směrem dolů! Čekají na vás extra slevy nejen na letní a jarní kolekce, ale i množstevní slevy. Do slevování se zapojí vaše oblíbené značky.

Přivítejte jaro v novém oblečení za výhodné ceny. Sledujte i nadále náš web, SoMe, kam přidáváme informace o akcích a slevách nejen o tomto víkendu!

OUTLET DO KAPSY
Více info o aplikaci